U mag het beroep van schoonheidsspecialisten niet onderschatten. Gebrek aan tijd vertaalt zich vaak in frustraties en lage verkoopcijfers en in de zwaarste gevallen tot een onbevredigende dienstverlening.

We weten allemaal dat het nodig is om make up aan te bieden in een beautysalon, maar door tijdsgebrek en onzekerheid wordt make up wordt snel gezien als een service die te weinig opbrengt. Dus hoe wordt u succesvol in beide velden?

Staat de make up display alleen maar stof te verzamelen? Is het nodig dat uw personeel hun make up en vooral ook verkoop skills opfrissen? Of denkt u eraan om make up te gaan verkopen in uw salon?

waar te beginnen? Want make up is toch maar een extra service die teveel tijd kost en te weinig opbrengt?

In veel landen levert make up in een kapsalon meer op dan de haar producten. Het is tijd dat we hier in België werk van gaan maken.

Je zit vaak op Instagram of Youtube make up tutorials te bekijken en bent stiekem aan het dromen van je eigen channel waar je jouw tutorials laat zien? Je zit vol met ideeën maar mist de nodige skills om deze in beeld te brengen? Of je wilt gewoon een goede MUA worden en de wereld van mode of celebrities beïnvloeden met jouw unieke visie?

in deze moderne 8 weekse cursus leer je de volledige basis en kun je direct aan de slag als visagist.

De ‘award winning’ beroepsopleiding van Erik Hachmang. Destijds moderniseerde hij het lessenpakket en schreef hij de blueprint voor de hedendaagse lesmethode. Zijn manier van lesgeven wordt nog steeds gehandhaaft in veel landen.

Deze gemoderniseerde opleiding is natuurlijk ‘2018’ Ready! Je leert hier de volledige basis en speciale make up technieken zoals editorial make up, make u voor tv en film, make up voor shows en festival make up.