Make Up Behandelingen

Altijd al willen weten welke kleuren en producten het best bij u passen? Trouwt u binnenkort of komt er een speciaal event aan waar u gewoonweg wilt schitteren?

ONZE SERVICES

Ik zou me willen opmaken maar ik weet niet hoe het moet‘ –  ‘Ik heb al zoveel make-up maar grijp altijd naar dezelfde producten‘ – ‘Ik wil niet dat mensen zien dat ik make-up draag, dus gebruik ik beter bijna niks

Herkent u zichzelf hierin?

Dan is het misschien tijd dat u een persoonlijke make-up workshop gaat volgen bij Make Up Garden Antwerpen. in 60 minuten leert u precies wat bij u past én hoe u het zelf kunt aanbrengen. Natuurlijk maar verzorgt, makkelijk maar effectief.

Leer u beste zelf kennen en maak nu online een afspraak voor een persoonlijke workshop.

Test BruidsMake-Up – Juli 2018.
Complete begeleiding

BRUIDS ARRANGEMENTEN

De kunst is niet om de mooiste make-up of het mooiste kapsel te verzorgen voor de ‘best day of your life‘, maar om het volledig plaatje compleet en passend te maken. Alles moet kloppen. De Jurk, de locatie, het thema en het haar en de make-up. Het moet één volledig plaatje vormen. Pas dan is alles geslaagd.

Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek en bekijk welke opties het beste bij uw huwelijk passen. Alleen de make-up? of ook het haar, de styling, fotografie en/of video. Alles is mogelijk.

FOTOSHOOT

MODEL FOR A DAY

Heb je altijd al eens voor de camera willen staan? Wil je model worden en je hebt ervaring en foto’s nodig? Of je bent ervaren en je wil je portfolio vernieuwen? Je bent artiest en hebt een foto nodig om je show te promoten? of je wilt je vriend of vriendin, man of vrouw, vader of moeder gewoon verrassen met een mooie beauty foto van jezelf.

MODEL FOR A DAY

Voor alle leeftijden, voor mannen en vrouwen, voor drags en artiesten

Gewoon voor een ieder die een mooie beauty foto nodig heeft

Heb je altijd al eens voor de camera willen staan? Je zou model willen worden maar bent niet zeker of je fotogeniek bent? Je hebt een goede beauty shot nodig voor je portfolio uit te breiden? Je wilt je vriend of vriendin verrassen met een mooie foto? Je wilt uw man verrassen tijdens een jubileum? Of misschien heb je een foto nodig voor een promotie of om jezelf te promoten. Of misschien wil je gewoon weten hoe je eruit ziet met een professionele make-up. willen weten hoe je eruit zou zien met een moderne professionele make-up en foto? Ben je een beginnend model en wil je weten hoe je jezelf op moet maken voor een go-see of auditie? Of ben je een model en wil je een mooie foto om je portfolio uit te breiden? Nu kan dit ook bij Make Up Garden Antwerpen.
Je make-up wordt gedaan door een professionele make up artist en je haar door een goed getrainde haarstylist (optioneel). Na een goed gesprek over jouw wensen wordt je haar en make-up gedaan. Hierna worden er foto’s gemaakt en ontvang je binnen een week een foto die je zeker kunt gebruiken voor je portfolio of kan inkaderen voor je vrienden

Hoe werkt het?

  • Nadat we hebben besproken wat we gaan doen wordt je make-up en/of haar gedaan*.
  • Zodra we ons op ons gemak voelen gaan we de foto’s schieten. Net zoveel totdat we zeker twee perfecte foto’s hebben! We gaan voor Kwaliteit, niet kwantiteit.
  • Bij 2 looks, gaan we je, nadat de eerste fotosessie is afgerond een complete make-over geven en starten we het proces opnieuw.
  • * Drag Queens doen hun eigen make-up en worden ‘bijgewerkt’ indien nodig, tenzij anders is afgesproken.

WAT neem ik mee?

Eigenlijk heb je heel weinig nodig. Het zijn in principe portret foto’s en kleding kan daar heel hard op  afleiden. We raden aan om kleding mee te nemen waar de schouders bloot van zijn. Wil je toch iets van kleding op de foto, denk dan in extremen. Een hoge kraag, een ‘turtleneck, een sjaal, brede schouders. Iets opvallends. Hoeden en petjes etc. mag ook.

WAT RADEN WE AF?
Wimperextensions! Zien er heel slecht uit op foto

We hebben hier eventueel valse wimpers en wimperstukjes.

Wat krijg ik?

Pakket 1 : Make-Up Make-over en 2 bewerkte foto’s

Pakket 2: Make-up en Haar Make-over en 2 bewerkte foto’s

Pakket 3: Twee Make-up en Haar make-overs en 4 bewerkte foto’s

Complete begeleiding

MODEL ESSENTIALS

Als model heb je altijd make-up nodig, moest er iets gebeuren met de make up artist. Of de opdracht is low budget en je gaat je eigen make-up mogen doen. Hoe doe ik dit? Welke make-up heb ik hiervoor nodig en hoe breng ik dit aan? Model Essentials leert je een make-up aan te brengen voor go-sees en castings, of voor shows en stelt een essential make-up kit samen speciaal op jouw maat.

Make Up Academy Antwerpen

 

Voor uitgebreide cursussen en opleidingen en voor specialisatie workshops kun je terecht bij Make Up Academy Antwerpen. Professionele basis en beroepsopleidingen make-up en speciaal ontwikkelde cursussen voor kappers en schoonheidsspecialisten. Hieronder een greep uit wat workshops

 

Onze Make Up

 

Wij zijn ontzettend blij dat we met Emité Make Up mogen werken! Een 100% natuurlijke ‘Vegan friendly’ make-up lijn uit Zweden van de absoluut hoogste kwaliteit. Nu al een favorite onder make up artists en BV’s. Deze, In 2017 uitgeroepen door Vogue USA als ‘Brand To Watch’ make-up lijn bezit niet alleen mooie producten maar zijn ook zeer makkelijk aan te brengen.

Buiten de normale make-up producten is er ook een geweldige HD minerale make-up lijn speciaal voor foto en video en geschikt voor de meest gevoelige- en probleem huiden.

Emité Make Up EMU pure Mineralen

100% mineralen Foundation, blushes en shimmers
7 ingrediënten = 7 pigmenten

Emité make up gemicroniseerde pigmentatie

De oogschaduws en blushes van Emité zijn één tot drievouding gemicronisseerd

voor de hoogste pigmentatie en zonder fall-out

emité make up professionele penselen

De nieuwste Taklon brushes voor vloeibare producten.
Geiten- en marter haar voor de poeder producten

Once Upon A Time

BEFORE AND AFTERS

We proberen altijd de mooiste versie van iemand naar boven te halen zonder het hele gezicht dicht te plamuren. Dat is ook wel heel erg makkelijk om zo iemand te veranderen. De kunst is om het te doen met niet teveel make-up, Maar aangebracht op de juiste manier. Hier enkele voor en na voorbeelden.

 

Wat onze klanten zeggen

"Love EMITE make up😍😍😍😍."

Facebook

Kimmy Jace June

"Awesome new place to get make up & advice 🔥"

Facebook

Mona Yip

"Instant hapiness"

Facebook

Petra Vergult

"Love love love love.. emite make up"

Facebook

Maya Claerhout

"Geweldige producten en goede ervaren visagisten. Emite is mijn nieuwe favoriete make-up lijn. In Love"

Facebook

Muriël

"Really lovely place... welcoming and design... love the products! Emite make up."

Facebook

Julie Stock

"Best products & high quality service. So happy to have EMITE in my make up collections. Love it. 5 stars."

Facebook

Michelle Methakijwaroon

"Enthousiast en super goede service! Heel prettige make-up ook, hier ga ik nog heel lang van genieten!"

Facebook

Rianne Scheijbeler

"Goede service en goede begeleiding!"

Facebook

Antoni Wanders

"en dat je buitenstapt met het beste gevoel -én mooiste makeup- ter wereld "

Facebook

Fien Liessens

"Mooie zaak, uitstekende, kwalitatief volle producten... Leuk initiatief met de ipads! TOP ZAAK!"

Facebook

Kim Anwar

"Zo mooi, loooooove it 😍😍😍"

Facebook

Soraya Hachmang

"Best makeup artist ever. Really understands the client. 5*😍"

Facebook

Odina Bartoli

CONTACT

MAKE UP GARDEN

Lange Koepoortstraat 9 – 2000 Antwerpen

0032 – (0)3 232 08 05

Ik ben me ervan bewust dat dit een nieuwsbrief is